30 mil på tre veckor

Nu är sommaren över och hösten är i antågande. Det är svårt att veta vad man ska ha på sig när man cyklar. På morgonen kan det vara kallt och då behöver man ha lite tjockare kläder. På eftermiddagen är det förmodligen varmt och då behöver man inte ha några tjocka kläder alls.  Tur det finns packväskor och cykelkorg så man kan få med sig allt.

Vi har haft en fantastisk sommar i år. Jag haft sen semester, så jag har verkligen fått sol och värme så det räcker. Den tillbringade vi i mestadels Kroatien. Eftersom vi har husbil hade vi även med oss cyklar förstås. Att cykla i Kroatien är en riktig utmaning. Jag tror inte det finns något land som har så många… och långa… och branta backar som detta land. Jisses, vad man fick trampa. Men med elcykel gick det lite lättare och vi kunde åka lite längre. 🙂

  

Jag tänkte inte på att vi cyklade så mycket som vi gjorde på semestern. Man är ledig och tar det lite lugnt. Åker och tittar på en del sevärdheter, sticker och badar och vips så hade cyklat flera mil. Vi fick ihop nästan 30 mil under våra tre veckors på resande fot. Det tycker jag är rätt bra jobbat om jag får säga det själv! 🙂 Självklart har jag registrerat varenda kilometer på Pedalkraft2018.se.

Nu får vi hoppas att hösten blir lika fin och att fler upptäcker hur härligt det är att cykla. Trampa lugnt och tänk på att skydda huvudet!

Anette Vestling, cykelambassadör

Anette Vestling
Jag heter Anette Vestling, är 51 år och bor i Irsta utanför Västerås. Jag cyklar till jobbet i stort sett varje dag – i ur och skur.
Anette Vestling

Hej!

Logga in för att registrera dina cyklade kilometer, se din personliga statistik och ändra dina uppgifter.

Glömt lösenord?

Vill du vara med i Pedalkraft? Skapa konto här.

Det börjar med dig!

Var med i vår cykelutmaning Pedalkraft 2018 – tillsammans förändrar vi världen.

Genom att skapa ett användarkonto godkänner du våra Deltagarvillkor.

Har du redan ett konto? Logga in

Glömt lösenord?