Allt fler tar cykeln

Hej hej! Sedan jag blev cykelambassadör har jag märkt att jag tänker efter lite mer nu än tidigare. Jag har cyklat till och från jobbet i snart 3 år och jag cyklar på semestern. Har också cyklat när jag ska handla mat… om jag inte ska storhandla förstås.

Men numera, om jag ska någonstans tänker jag ”undrar om jag ska ta cykeln istället?”. Jag har också märkt att folk vill komma fram till mig och förklara sig varför de inte cyklar. Det har spridit sig som ringar på vattnet det här med Pedalkraft2018 och många har börjat tänka mer på att ta cykeln i stället för bilen. Det är helt klart ett steg i rätt riktning för en bättre miljö och ett friskare liv.

Sedan är det ju både skönt och roligt att cykla också!

Våriga hälsningar Anette Westling, cykelambassadör

Anette Vestling
Jag heter Anette Vestling, är 51 år och bor i Irsta utanför Västerås. Jag cyklar till jobbet i stort sett varje dag – i ur och skur.
Anette Vestling

Hej!

Logga in för att registrera dina cyklade kilometer, se din personliga statistik och ändra dina uppgifter.

Glömt lösenord?

Vill du vara med i Pedalkraft? Skapa konto här.

Det börjar med dig!

Var med i vår cykelutmaning Pedalkraft 2018 – tillsammans förändrar vi världen.

Genom att skapa ett användarkonto godkänner du våra Deltagarvillkor.

Har du redan ett konto? Logga in

Glömt lösenord?