Jag cyklar till jobbet- i ur och skur

Hej, jag heter Anette Vestling och är 51 år. Jag cyklar till jobbet i stort sett varje dag – i ur och skur. Jag började cykla för att jag blev sur över att det var så svårt att hitta en parkering och att det var så himla dyrt. Sedan har det bara rullat på. Jag cyklar även på semestern eftersom vi har husbil och jag cyklar när jag ska hälsa på mina barn som inte bor hemma längre. Ibland tar jag och min man Micke en cykeltur bara för att det är härligt väder och skönt att få komma ut. Jag bor i Irsta utanför Västerås. Om vi behöver handla lite lagom mycket, så händer det att vi även cyklar till Ica Maxi på Hälla.

På Länsförsäkringar Bergslagen jobbar jag med reglering av sjuk- och olycksfallsskador. På fritiden umgås jag gärna med familj och vänner, tar långa skogspromenader med våra hundar Gonzo och Diezel. Vi åker ofta en tur med husbilen …och så älskar jag att cykla förstås. Att cykla är lite som ett kinderägg – tre saker i ett. Motion – bra för miljön och gratis. Sedan, som grädde på moset, så får jag en stund som bara är min egen tid!

Anette Vestling
Jag heter Anette Vestling, är 51 år och bor i Irsta utanför Västerås. Jag cyklar till jobbet i stort sett varje dag – i ur och skur.
Anette Vestling

Hej!

Logga in för att registrera dina cyklade kilometer, se din personliga statistik och ändra dina uppgifter.

Glömt lösenord?

Vill du vara med i Pedalkraft? Skapa konto här.

Det börjar med dig!

Var med i vår cykelutmaning Pedalkraft 2018 – tillsammans förändrar vi världen.

Genom att skapa ett användarkonto godkänner du våra Deltagarvillkor.

Har du redan ett konto? Logga in

Glömt lösenord?