Cykling räddar liv!

Hej, mitt namn är Edvin Bahtijaragic och är 40 år. Jag bor på Skiljebo i Västerås med fru och två barn. Jag försöker att cykla till och från jobbet varje dag. Det blir cirka en mil tur och retur – och många intressanta observationer.

Jag har börjat se cyklingen som något mer än bara ett transportmedel. Det är billigt för plånboken och även bra för både kroppen och knoppen. Jag vet även att cyklingen kan rädda liv. En morgon på väg till jobbet fick jag hjälpa en farbror som rasade ner i backen framför mig. Han fick hjärtstillestånd. Tack vare min insats med att tidigt starta hjärt-lungräddning fick han livet åter igen. Hade jag tagit bilen den dag hade jag missat honom och han kanske inte fått den hjälpen av en annan förbipasserande – just där och då. Så, att cykla räddar liv!

edvin.bahtijaragic@lfbergslagen.se
Jag heter Edvin Bahtijaragic, är 40 år och bor i Västerås. Jag försöker att cykla till och från jobbet varje dag. Det blir cirka en mil tur och retur – och många intressanta observationer.
Edvin Bahtijaragic

Hej!

Logga in för att registrera dina cyklade kilometer, se din personliga statistik och ändra dina uppgifter.

Glömt lösenord?

Vill du vara med i Pedalkraft? Skapa konto här.

Det börjar med dig!

Var med i vår cykelutmaning Pedalkraft 2018 – tillsammans förändrar vi världen.

Genom att skapa ett användarkonto godkänner du våra Deltagarvillkor.

Har du redan ett konto? Logga in

Glömt lösenord?