Inget mer slentrianåkande med bilen!

Hej, jag heter Peter Ahlm och är 35 år – och jag är INGEN inbiten cykelfantast! När jag började på Länsförsäkringar Bergslagens kontor i Sala för snart två år sedan lovade jag mig själv att börja cykla, eftersom jag nu fick så när till jobbet. Tyvärr kan jag fortfarande räkna antalet gånger det har hänt på en hand… Men NU ska det på ändring på det. Inget mer slentrianåkande med bilen!

På Länsförsäkringar Bergslagen är jag försäkringsrådgivare för företag. På fritiden gillar jag att träna och umgås med familj och vänner. Jag bor i Sala med min fru och våra två barn, 6 och 8 år. Mitt mål med cyklingen är framför allt att komma igång att cykla till jobbet och det känns faktiskt jättekul! Äntligen kanske jag får den där sparken i rumpan som jag verkligen behöver för att komma igång med vardagscyklingen och samtidigt hoppas jag kunna inspirera andra att gör samma sak.

Jag tycker att det är viktigt att cykla av flera anledningar. Dels så spar vi på miljön när vi låter bilen stå hemma och samtidigt spar vi pengar i den egna plånboken då vi minskar bränslekostnaden och slitaget på bilen. Sist men inte minst så mår vi alla bra av frisk luft och motion.

peter.ahlm@lfbergslagen.se
Jag heter Peter Ahlm, är 35 år och bor i Sala. Jag är ingen inbiten cykelfantast – ännu. Mitt mål är att komma igång och cykla till jobbet.
Peter Ahlm

Hej!

Logga in för att registrera dina cyklade kilometer, se din personliga statistik och ändra dina uppgifter.

Glömt lösenord?

Vill du vara med i Pedalkraft? Skapa konto här.

Det börjar med dig!

Var med i vår cykelutmaning Pedalkraft 2018 – tillsammans förändrar vi världen.

Genom att skapa ett användarkonto godkänner du våra Deltagarvillkor.

Har du redan ett konto? Logga in

Glömt lösenord?