Jag måste erkänna en sak…

Innan jag blev cykelambassadör så tog jag bilen vart jag än skulle. Om jag skulle åka och handla – tog jag bilen, om jag skulle ner på stan – tog jag bilen, om jag skulle ta in posten från postlådan – tog jag bilen. Nja den sista tog jag kanske i lite i överkant, men ni förstår nog hur jag menar….

Nu har det gått ett par veckor sedan Pedalkraft2018 startade och jag tar inte bilen lika ofta som innan.

Okej, jag fuskar ibland men jag försöker cykla varje dag till jobbet. Jag cyklar till mataffären (så länge det inte ska storhandlas) och om jag och familjen ska ner en sväng på stan så tar vi cyklarna.Jag måste faktiskt erkänna att det på rikligt är skönt att cykla!

Varför har jag inte cyklat mer tidigare?

peter.ahlm@lfbergslagen.se
Jag heter Peter Ahlm, är 35 år och bor i Sala. Jag är ingen inbiten cykelfantast – ännu. Mitt mål är att komma igång och cykla till jobbet.
Peter Ahlm

Hej!

Logga in för att registrera dina cyklade kilometer, se din personliga statistik och ändra dina uppgifter.

Glömt lösenord?

Vill du vara med i Pedalkraft? Skapa konto här.

Det börjar med dig!

Var med i vår cykelutmaning Pedalkraft 2018 – tillsammans förändrar vi världen.

Genom att skapa ett användarkonto godkänner du våra Deltagarvillkor.

Har du redan ett konto? Logga in

Glömt lösenord?