Jag tränar för Vätternrundan under 10 timmar

Hej, jag heter Maria och är 36 år. Jag är nog – vad andra skulle kalla – en riktig cykelfantast. Just nu tränar jag för att cykla Vätternrundan på under 10 timmar och ser fram emot att få byta trainern i garaget till racern på landsvägarna. Jag älskar att köra långa och korta träningspass i friska luften. Det är en härlig känsla.

Jag väntar även på att vintern ska släppa greppet, så att min ”tjänstecykel” till och från jobbet kan få dammas av. Jag bor på Rönnby i Västerås med man och två barn. På fritiden cyklar jag även en hel del tillsammans med familjen. Ett härligt cykelminne är när vi tillsammans cyklade för att leta stolpar i stolpjakten förra sommaren. Det blev då flera turer runt om i Västerås och vi fick se och uppleva flera platser som vi tidigare inte kände till. Cykling bra verkligen bra för både kropp och knopp!

maria.visti@lfbergslagen.se
Jag heter Maria Visti, är 36 år och bor i Västerås. Just nu tränar jag för Vätternrundan på under 10 timmar.
Maria Visti

Hej!

Logga in för att registrera dina cyklade kilometer, se din personliga statistik och ändra dina uppgifter.

Glömt lösenord?

Vill du vara med i Pedalkraft? Skapa konto här.

Det börjar med dig!

Var med i vår cykelutmaning Pedalkraft 2018 – tillsammans förändrar vi världen.

Genom att skapa ett användarkonto godkänner du våra Deltagarvillkor.

Har du redan ett konto? Logga in

Glömt lösenord?