Jag vill utmana mina kollegor att börja cykla till jobbet

Hej, mitt namn är Lotta Gustafsson och är 40 år. Jag bor och jobbar i Lindesberg. Det finns så många fördelar med att cykla: snällt mot miljön, gratis och bra motion – alla kan ju cykla efter sin egen förmåga. Nu hoppas jag på snabb snösmältning så ska det snart börja cyklas till jobbet!

Jag vill utmana mina goa kollegor att ta del av den gratis vardagsmotionen som cyklingen ger, så fort väglaget tillåter. Jag tror att alla mina medarbetare på Länsförsäkringar Bergslagens kontor i Lindesberg har en cykel. Men det blir ett tufft uppdrag att få dem att använda den. Får se vilka metoder jag måste ta till… 😉

I augusti har jag även planerat att cykla Cykelvasan igen, så jag vill ju komma igång och träna inför den också. Jag siktar på en lite snabbare tid än förra året, dock fortfarande som motionär. Mitt roligaste och bästa cykelminne är när jag cyklade Cykelvasan förra året. Mitt första cykellopp någonsin. Och vilket härligt lopp det var, så himla trevligt och fin miljö. Det var en riktigt bra cykeldag – som jag brukar tänka på när det är lite ”uppförsbacke”.

Lotta Gustafsson
Jag heter Lotta Gustafsson, är 40 år och bor i Lindesberg. Jag vill utmana mina goa kollegor att ta del av den gratis vardagsmotionen som cyklingen ger.
Lotta Gustafsson

Hej!

Logga in för att registrera dina cyklade kilometer, se din personliga statistik och ändra dina uppgifter.

Glömt lösenord?

Vill du vara med i Pedalkraft? Skapa konto här.

Det börjar med dig!

Var med i vår cykelutmaning Pedalkraft 2018 – tillsammans förändrar vi världen.

Genom att skapa ett användarkonto godkänner du våra Deltagarvillkor.

Har du redan ett konto? Logga in

Glömt lösenord?