Klart cyklarna skulle med på bilsemestern

I år så bar det av i bil ner i Europa och givetvis var cyklarna med!

 

Första riktiga anhalten gjorde vi i Lech am Arlberg, en underbar liten ort i Österrike, sommar som vinter. De flesta som har varit i St Anton känner till orten, som är en av alla skidorter som man besöker när man åker ”vita ringen”. Sommartid finns här istället ”gröna ringen” men då vandrar man istället samma väg. Området har inte bara fina vandringsleder utan många fina cykelleder.

Vi blev varse att hyra cykel här nere är det många som gör- Elcyklar MBT! Trodde vi var ganska starka men vilka stigningar!

http://www.mountainbikers-paradise.com/region/lech

     

 

Planerad rutt blev sedan ner till Italienska Rivieran till La Spezia vid Cinque terre. Området där vandringen mellan de fem vackra byarna är välkänd för många. Även här finns det jättemånga fina cykelleder. Så är ni där och vandrar, tips att ta en dag och hyr cykel. Går även att kombinera egen cykel med en organiserad utflykt!

https://cinqueterre-travel.com/tours/mountain_bike/

    

Vi valde att cykla längs efter kusten, små vägar efter berget. Efter toppar kommer dalar och fina badvikar. Perfekt att kombinera cykling med lite badstopp!

Hälsningar Anette Granberg, cykelambassadör

 

anette.granberg@lfbergslagen.se
Jag heter Anette Granberg, är 48 år och bor i Örebro. Jag cykelpendlar varje dag - året om - till kontoret. Jag vill se fler cykelvänliga städer.
Anette Granberg

Hej!

Logga in för att registrera dina cyklade kilometer, se din personliga statistik och ändra dina uppgifter.

Glömt lösenord?

Vill du vara med i Pedalkraft? Skapa konto här.

Det börjar med dig!

Var med i vår cykelutmaning Pedalkraft 2018 – tillsammans förändrar vi världen.

Genom att skapa ett användarkonto godkänner du våra Deltagarvillkor.

Har du redan ett konto? Logga in

Glömt lösenord?