Köpvillkor för jubileumspaketet

Beställning

Vi tar emot beställningar på Jubileumspaketet enbart via webbsidan pedalkraft2018.se. Endast privatpersoner kan beställa Jubileumspaketet. Max fyra Jubileumspaket kan beställas per hushåll. Vi reserverar oss för att tekniska problem kan uppstå. Erbjudandet gäller längst till 2018-12-31. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning.

Leveranser

Vi skickar alla leveranser säkert och fraktfritt med DHL. Du får information om din leverans via e-post och ett SMS när paketet finns att hämta på ditt utlämningsställe. Vi levererar endast inom Sverige. Leveranstiden är 4-5 dagar. Vi reserverar oss för att förseningar i leveransen kan uppstå. Om paketet inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information till dig.

Orderbekräftelse

När du gjort en beställning skickas det automatiskt ut en orderbekräftelse på e-post. Det är därför viktigt att du angett din riktiga e-postadress. När din beställning skickas från oss får du ett nytt e-postmeddelande som bekräftelse på detta. Spara meddelandena för att underlätta eventuell kontakt med vår kundtjänst.

Priser

Alla priser på Jubileumspaketet är i svenska kronor inklusive moms. Erbjudandet gäller längst till 2018-12-31. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning. Kampanjer och reor som skickas ut av oss kan inte kombineras med eventuella stående rabatter eller samarbeten.

Betalning

I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalning via bank. Våra fakturor skickas ut via e-post i samband med att ordern skickas från oss. Fakturan har en förfallotid på 14 dagar. Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du hos Klarna.se.

Returer: Ångerrätt, byten och reklamation

Kontakta alltid vår kundtjänst innan du returnerar, byter eller reklamerar ditt köp.

Var noga med att kontrollera din order innan du öppnar den. Tänk på att varor som ska returneras ska vara i sitt originalskick, det vill säga de måste vara hela, rena och alla lappar måste sitta kvar. Varor som ska returneras får ej vara tvättade.

Som kund har du 14 dagar på dig att ångra eller ändra ditt köp. Om du ångrar ditt köp kan du endast returnera hela jubileumspaketet, inte enstaka produkter i paketet. Om du vill byta storlek på reflexvästen returnerar du endast västen, inte hela paketet. Har du valt att betala med faktura avvaktar du att betala fakturan tills returen är hanterad av oss.

Som kund står du själv för returfrakten om du vill returnera ditt paket eller byta storlek på reflexvästen. Du får enkelt hjälp med detta hos ditt närmaste DHL-ombud. När vi har mottagit returen krediteras beloppet för det/de paket du har returnerat och Klarna skickar dig en uppdaterad faktura via e-post. Om du betalt med kort eller direktbetalning via bank tar det vanligtvis cirka 3 bankdagar innan du ser pengarna på ditt konto, dock absolut senast 30 dagar.

Vi arbetar med välkända märken för att försäkra oss om att du enbart får kvalitetsvaror. Men skulle en vara, mot förmodan, vara trasig så ser vi självklart till att du får byta. Länsförsäkringar Bergslagen följer konsumentköplagen vid eventuella reklamationer. Du kan läsa mer om detta på konsumentverket.se. Reklamationsrätt gäller under 3 år för produkter med produktionsfel. Vill du reklamera en trasig vara ska du kontakta vår kundtjänst inom skälig tid (30 dagar) så hjälper vi dig med reklamationen. Vid reklamation står vi på Länsförsäkringar Bergslagen självklart för returfrakten.

Transportskador

Länsförsäkringar Bergslagen ansvarar för varor som skadas eller kommer bort under leverans till dig. Märker du att dina varor skadas av transporten ska du inom skälig tid kontakta vår kundtjänst. Därför är det väldigt viktigt att du vid mottagandet kontrollerar så att varorna inte är skadade. Vi rekommenderar att du anmäler en eventuell transportskada direkt hos ditt utlämningsställe och sedan kontaktar vår kundtjänst. För returer ansvarar du för varan tills de kommer tillbaka till oss.

Ej utlösta varor

För ej utlösta paket kontaktar vi dig när de kommit i retur till oss.

Produktinformation

Vi gör vårt bästa för att all information om produkterna ska vara korrekt, att priserna stämmer och att bilderna återspeglar produkten. Ibland gör även vi fel och har därför rätt att åtgärda detta.

Under 18 år?

Är du under 18 år måste du ha målsmans tillstånd att handla hos oss.

Force Majeure

Skulle något av följande saker inträffa befrias Länsförsäkringar Bergslagen från att fullfölja avtal. Detta gäller vid omständigheter utanför vår kontroll såsom strejk, krig, nationellt undantagstillstånd, sabotage, naturkatastrofer, onormal nedgång i marknaden, åtgärder tagna av nationell regering, om bolaget blivit utsatt för kriminell aktivitet, större olyckshändelser och blockad.

Övrigt

Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer och svensk lag.

Dina personuppgifter

Länsförsäkringar Bergslagen håller ett register över kunder som har köpt Jubileumspaketet. Registret innehåller personuppgifter som namn, personnummer, postadress, telefonnummer, elektroniska adresser, leverans- och betalnings- och inköpsuppgifter. Uppgifterna används av Länsförsäkringar Bergslagen för fakturering, information och leverans av produkter, samt marknadsföring och som underlag för statistik och analyser.

Kunder som köpt Jubileumspaketet samtycker till att marknadsföring kan ske via post, telefon, eller e-post och sms samt andra digitala kanaler.

Personuppgifterna används i första hand inom Länsförsäkringar Bergslagen, men kan lämnas ut till andra företag, föreningar, organisationer som Länsförsäkringar Bergslagen samarbetar med och till myndigheterna om vi är skyldiga att göra det enligt lag.

En gång om året har du rätt att kostnadsfritt få besked om vilka personuppgifter vi har om dig, efter en skriftlig ansökan. Eventuella felaktiga personuppgifter kan du självklart be att få rättade. Du kan också skriftligen begära att dina personuppgifter inte används för direktmarknadsföring.

Personuppgifterna sparas under kampanjperioden för Jubileumspaketet och en tid därefter, eller i enlighet med lämnat samtycke. Samtycket är giltigt till dess användaren själv säger upp det.

 

Hej!

Logga in för att registrera dina cyklade kilometer, se din personliga statistik och ändra dina uppgifter.

Glömt lösenord?

Vill du vara med i Pedalkraft? Skapa konto här.

Det börjar med dig!

Var med i vår cykelutmaning Pedalkraft 2018 – tillsammans förändrar vi världen.

Genom att skapa ett användarkonto godkänner du våra Deltagarvillkor.

Har du redan ett konto? Logga in

Glömt lösenord?