Magiskt i skogen

Äntligen helg och barnen är hos morfar. Även om stigarna fortfarande är isiga när jag och min man ger oss ut, är det inga problem att cykla i skogen. Det är magiskt vacker med den gröna mossan och solen som strilar mellan träden. Dubbdäcken har bra grepp även på isen och det enda problemet är egentligen det mentala – att våga lita på cykeln och slappna av. Där har jag fortfarande en resa att göra.

Vi tar oss någon mil in i skogen på slingriga stigar. Min man är snabbare än jag men han väntar tålmodigt och peppar mig att våga. Efter någon timme kommer vi till ett vindskydd med grillplats. Vi har med korv, banan och morötter. Ingen lyxmiddag i världen kan mäta sig med grillkorv vid elden.

Det börjar bli kyligt och vi vänder hemåt, kalla men lyckliga över en fantastiskt vacker dag i skogarna där vi bor. Vardagslyx när den är som bäst.

Ut och njut!

/Tina Trostén, cykelambassadör

tina.trosten@lfbergslagen.se
Jag heter Tina Trostén, är 36 år och en riktig cykelnörd. Jag tränar för att göra min andra Ironman i augusti.
Tina Trostén

Hej!

Logga in för att registrera dina cyklade kilometer, se din personliga statistik och ändra dina uppgifter.

Glömt lösenord?

Vill du vara med i Pedalkraft? Skapa konto här.

Det börjar med dig!

Var med i vår cykelutmaning Pedalkraft 2018 – tillsammans förändrar vi världen.

Genom att skapa ett användarkonto godkänner du våra Deltagarvillkor.

Har du redan ett konto? Logga in

Glömt lösenord?