Nya cykelmål inför 2019!

Ska försöka summera året som varit. Kommer alltid minnas 2018 som ett fantastiskt cykelår!

Min ”vårcykling” blev på racern. Jag jagandes för att få ihop de rekommenderade 50 mil till Halvvättern. Fina mil blev det i den fantastiska vårvärmen som vi fick redan i april… och som stannade! När det var check på Vätternrundan, så måste jag erkänna att det blev mer turer på mountainbiken än racern. Det är ju lite av charmen att kunna alternera beroende av vad humöret och cykelsällskapet önskar att hänga med på!

    

Årets sommarsemester blev en tre veckors lång bilresa i Europa där MTB-cyklarna självklart var med.Om detta har jag skrivit ett separat blogginlägg:

https://pedalkraft2018.se/klart-cyklarna-skulle-med-pa-bilsemestern/

En härlig resa som för mig gav mersmak av att cykla MTB. Väl hemma igen blev det faktiskt en ny MTB som fick mig att upptäckta våra vackra stigar och skogar i närområdet. Vi tjejer på min gata (även kallade ”Swanriders”) körde två gånger i veckan så länge höstmörkret tillät.

Så sent som i november gjorde jag och mina normalt skidande träningsvänner en dagsutflykt ut i skogen. Underbart att få njuta av en vacker höst innan snön kom och längdskidorna togs fram!

Som seden sig bör ska man ju också ha ett mål för 2019! Jag avslutade förra året med att vinna en plats till ”Team Wasa Kredit” och kommer att cykla Vätternrundan SUB10, dvs att vi har som mål att cykla runt Vättern (30 mil) under 10 timmar. Heja heja!

   

Jag kommer att fortsätta cykla 2019 och jag hoppas du också har blivit inspirerad att välja cykeln i både vardagscyklingen och/eller som motionsform. Vi ses kanske i skogen eller längs vägen runt Vättern i juni!

Önskar dig ett fint cykelår 2019!

// Cykelambassadör Anette Granberg

anette.granberg@lfbergslagen.se
Jag heter Anette Granberg, är 48 år och bor i Örebro. Jag cykelpendlar varje dag - året om - till kontoret. Jag vill se fler cykelvänliga städer.
Anette Granberg

Hej!

Logga in för att registrera dina cyklade kilometer, se din personliga statistik och ändra dina uppgifter.

Glömt lösenord?

Vill du vara med i Pedalkraft? Skapa konto här.

Det börjar med dig!

Var med i vår cykelutmaning Pedalkraft 2018 – tillsammans förändrar vi världen.

Genom att skapa ett användarkonto godkänner du våra Deltagarvillkor.

Har du redan ett konto? Logga in

Glömt lösenord?