Om jubileumsåret

 

Alla som lärt sig cykla upptäcker snart samma sak; att hemligheten bakom en bra balans är att hålla blicken långt framme, mot horisonten. Det är när man ser och tänker för kortsiktigt som det kan vingla till.

Samma sak gäller för oss på Länsförsäkringar Bergslagen. Ända sedan starten 1848 har vi haft samma långsiktiga perspektiv på verksamheten.

Anledningen till att vi alltid har fokuserat på det som är långsiktigt hållbart är att vi ägs av våra kunder. Det är helt enkelt lättare att hålla en stadig kurs när ägarnas och kundernas långsiktiga mål är samma. Det som är viktigt för dig är viktigt för oss.

Din trygghet. Dina möjligheter att förverkliga dina drömmar. Regionens tillväxt, livsförutsättningarna där du bor, miljön runt omkring oss.

Vi ska framåt tillsammans. Så har vi tänkt i 170 år nu. Och så tänker vi fortsätta, rakt in i framtiden.

Vårt jubileumsår 2018 kommer präglas av vårt framtidsfokus. Som symbol för våra idéer om hållbarhet och långsiktighet har vi använt oss av just cykeln och cyklande. Att cykla är för oss en härligt positivt laddad handling som på många sätt symboliserar det vi står för. Vår drivkraft, vårt miljöengagemang och vår omtanke.

Vår vilja att påverka världen till det bättre. Vi mår helt enkelt bra av att cykla. Och ju fler som cyklar desto bättre.

Hej!

Logga in för att registrera dina cyklade kilometer, se din personliga statistik och ändra dina uppgifter.

Glömt lösenord?

Vill du vara med i Pedalkraft? Skapa konto här.

Det börjar med dig!

Var med i vår cykelutmaning Pedalkraft 2018 – tillsammans förändrar vi världen.

Genom att skapa ett användarkonto godkänner du våra Deltagarvillkor.

Har du redan ett konto? Logga in

Glömt lösenord?