Häng med!

Om Pedalkraft

Vi är i mål!

Tillsammans siktade vi på att cykla ihop 1 miljon kilometer – för miljön, ekonomi och samhället. Nu har vi passerat mållinjen i Pedalkraft 2018. Heja alla som cyklat i Pedalkraft 2018!

I år fyller Länsförsäkringar Bergslagen 170 år. Det firar vi genom att ordna Pedalkraft 2018 – en nästan årslång cykeltur och utmaning som har kraften att skapa en positiv förändring. Vi är nämligen övertygade om att vi och vår värld skulle bli ännu lite bättre om fler cyklade. Till jobbet, skolan, affären. I skogen, på landet eller i stan.

Att cykla är ett smart sätt att få vardagsmotion som gör underverk för hälsan och välbefinnandet. Och för varje kilometer vi cyklar istället för att åka bil bidrar vi till renare luft och minskar vår klimatpåverkan. Bra för dig. Bra för vår region. Bra för oss alla.

En ensam cyklist kan ju inte påverka så mycket, kanske du tänker. Men det är oftast så en positiv förändring börjar. Med ditt eget beslut, ditt val. Och du är ju inte ensam. När vi agerar tillsammans får vi större kraft att driva på. Tänk att du är en del av något stort. Vi lovar att den tanken ger lite extra kraft i både uppförsbackar och motvind.

Med gemensamma krafter tror vi att vi kan cykla ihop en miljon kilometer innan november är slut. Det är ett av våra mål med Pedalkraft 2018. Om vi lyckas kommer vi fördubbla årets sponsring i Bergslagslyftet, vilket ger mer pengar till föreningar som bidrar till ökad trygghet och en bättre miljö i vår region. Längs vägen har du också chans att vinna riktigt fina priser.

Häng med! Det blir ett roligt år.

Hej!

Logga in för att registrera dina cyklade kilometer, se din personliga statistik och ändra dina uppgifter.

Glömt lösenord?

Vill du vara med i Pedalkraft? Skapa konto här.

Det börjar med dig!

Var med i vår cykelutmaning Pedalkraft 2018 – tillsammans förändrar vi världen.

Genom att skapa ett användarkonto godkänner du våra Deltagarvillkor.

Har du redan ett konto? Logga in

Glömt lösenord?