Pedalkraft sporrar att börja vardagscykla mer

Hej, mitt namn är Malin Blomqvist och är 26 år. Deltagandet i Pedalkraft blev en bra spark-i-baken för att få mig att börja vardagscykla mer, så det är mitt stora mål i år. Annars gillar jag att cykla racer. Naturen och solen gör mig oftast så lycklig att jag glömmer bort motvinden. En riktigt härlig känsla!

Men jag har inte anmält mig till något lopp i år ännu – men gillar känslan av att ha tränat bra. Så om jag skulle få för mig att spontananmäla mig till något häftigt lopp, så blir det inte något större problem. På min fritid gillar jag att träna i olika former. Under vintern har jag kört spinning eller suttit på trainern hemma, mest för att hålla igång cykelmusklerna och för att det inte ska bli alltför jobbigt när man kommer ut på landsvägarna till våren igen.

Det ska verklig bli roligt att få inspirera fler att kunna cykla mer i vardagen. Det är ju både gratis träning och bra för naturen. Cykeln är ju också ett fantastiskt träningsredskap som är skonsamt för kroppen.

malin.blomqvist@lfbergslagen.se
Jag heter Malin Blomqvist, är 26 år och bor i Västerås. Att trampa i Pedalkraft sporrar mig till att börja vardagscykla mera. Annars gillar jag att cykla racer.
Malin Blomqvist

Hej!

Logga in för att registrera dina cyklade kilometer, se din personliga statistik och ändra dina uppgifter.

Glömt lösenord?

Vill du vara med i Pedalkraft? Skapa konto här.

Det börjar med dig!

Var med i vår cykelutmaning Pedalkraft 2018 – tillsammans förändrar vi världen.

Genom att skapa ett användarkonto godkänner du våra Deltagarvillkor.

Har du redan ett konto? Logga in

Glömt lösenord?