Tävlingsregler –  april

Tävlingen ordnas av Länsförsäkringar Bergslagen och pågår den 1–30 april 2018.

Hur tävlar jag?
Du tävlar genom att berätta om ditt bästa cykelminne. Det kan vara en annorlunda, vacker, rolig, spännande eller bara helt knasig cykelupplevelse. Du deltar i tävlingen på pedalkraft2018.se eller Länsförsäkringar Bergslagens tävlingsinlägg på Facebook/Instagram. På Facebook och Instagram tävlar du genom att kommentera direkt på inlägget. Du kan tävla hur många gånger som helst under tävlingsperioden.

Alla som bor i Västmanlands län, Örebro län eller Heby kommun i Uppsala län kan vara med i tävlingen. Anställda inom Länsförsäkringar Bergslagen får inte delta.

Vem vinner och vad kan jag vinna?
Den tävlingsdeltagaren som har den allra bästa storyn vinner ett presentkort på en cykelupplevelse för 2 personer till ett värde av 4 700 kr. Presentkortet är på Brunnsturen, ett 3-dagars cykel- och spapaket med start och slut vid Edens Garden B&B i Skultuna, strax norr om Västerås. Två nätters övernattning på Edens Garden B&B respektive Sätra Brunn ingår. Läs mer om om Brunnsturen på www.edensgarden.se/cykelpaket/. Presentkortet är giltigt under 2018.

Vinnaren utses av en jury med representanter från Länsförsäkringar Bergslagen. Vinnarna tillkännages i Länsförsäkringar Bergslagens digitala kanaler och meddelas personligen via mejl eller meddelande på Facebook/Instagram efter tävlingsperiodens slut.

Vinsten tillhandahålls av Länsförsäkringar Bergslagen och delas ut under maj 2018. Vinst som inte hämtats ut senast 120 dagar efter att vinnaren meddelats tillfaller Länsförsäkringar Bergslagen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. 

Upphovsrätt
När du deltar i tävlingen överlåter du upphovsrätten avseende tävlingsbidraget till Länsförsäkringar Bergslagen. Detta innebär bland annat att samtliga dina rättigheter till bidraget upphör och att Länsförsäkringar Bergslagen får överlåta bidraget till annan samt använda bidraget, utan begränsning i tid, på valfritt sätt, dock endast inom Länsförsäkringar Bergslagens normala verksamhet och i enlighet med svensk lag och god sed.

Övrigt
Tävlingen genomförs av Länsförsäkringar Bergslagen och är inte på något sätt sponsrad, rekommenderad eller administrerad av Facebook/Instagram.

Om du vinner kan ditt bidrag publiceras i Länsförsäkringar Bergslagens digitala kanaler och sociala medier.

De personuppgifter som lämnas för deltagande i tävlingen används endast av Länsförsäkringar Bergslagen för att administrera cykelutmaningen Pedalkraft och dess deltävlingar.

Hej!

Logga in för att registrera dina cyklade kilometer, se din personliga statistik och ändra dina uppgifter.

Glömt lösenord?

Vill du vara med i Pedalkraft? Skapa konto här.

Det börjar med dig!

Var med i vår cykelutmaning Pedalkraft 2018 – tillsammans förändrar vi världen.

Genom att skapa ett användarkonto godkänner du våra Deltagarvillkor.

Har du redan ett konto? Logga in

Glömt lösenord?