Tävlingsregler–  juni

Tävlingen ordnas av Länsförsäkringar Bergslagen och pågår den 1–30 juni 2018.

Hur tävlar jag?
Du tävlar genom att fota ditt allra bästa cykelutflyktsmål och ladda upp bilden på pedalkraft2018.se, skicka den via Messenger/Facebook till Länsförsäkringar Bergslagen eller lägga ut den på Instagram med taggarna #pedalkraft2018 och #vinnpicknick. Berätta också om platsen och varför du gillar den. Du kan tävla hur många gånger som helst under tävlingsperioden.

Alla som bor i Västmanlands län, Örebro län eller Heby kommun i Uppsala län kan vara med i tävlingen. Anställda inom Länsförsäkringar Bergslagen får inte delta.

Vem vinner och vad kan jag vinna?
De två tävlingsdeltagare som har de allra bästa utflyktstipsen vinner en picknick-korg fylld med godsaker, värde 1500 kr.

Vinnaren utses av en jury med representanter från Länsförsäkringar Bergslagen. Vinnarna tillkännages i Länsförsäkringar Bergslagens digitala kanaler och meddelas personligen via mejl eller meddelande på Facebook/Instagram efter tävlingsperiodens slut.

Vinsten tillhandahålls av Länsförsäkringar Bergslagen och delas ut under 2018. Vinst som inte hämtats ut senast 120 dagar efter att vinnaren meddelats tillfaller Länsförsäkringar Bergslagen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Upphovsrätt och samtycke
När du deltar i tävlingen överlåter du upphovsrätten avseende tävlingsbidraget till Länsförsäkringar Bergslagen. Detta innebär bland annat att samtliga dina rättigheter till bidraget upphör och att Länsförsäkringar Bergslagen får överlåta bidraget till annan samt använda bidraget, utan begränsning i tid, på valfritt sätt, dock endast inom Länsförsäkringar Bergslagens normala verksamhet och i enlighet med svensk lag och god sed.

Övrigt
Tävlingen genomförs av Länsförsäkringar Bergslagen och är inte på något sätt sponsrad, rekommenderad eller administrerad av Facebook/Instagram.

Om du vinner kan ditt bidrag publiceras i Länsförsäkringar Bergslagens digitala kanaler och sociala medier.

De personuppgifter som lämnas för deltagande i tävlingen används endast av Länsförsäkringar Bergslagen för att administrera cykelutmaningen Pedalkraft och dess deltävlingar.

Hej!

Logga in för att registrera dina cyklade kilometer, se din personliga statistik och ändra dina uppgifter.

Glömt lösenord?

Vill du vara med i Pedalkraft? Skapa konto här.

Det börjar med dig!

Var med i vår cykelutmaning Pedalkraft 2018 – tillsammans förändrar vi världen.

Genom att skapa ett användarkonto godkänner du våra Deltagarvillkor.

Har du redan ett konto? Logga in

Glömt lösenord?